Playset

Playset-City kyrkans ungdomsgård, Det är ett av city kyrkans arbete där vi arbetar med att nå ut till ungdomar.

Varje Fredag så är vi ca 15 st från city kyrkan som är mellan 20-30 år som går ut till "Plattan" i T-centralen och talar med ungdomar och inbjuder dom till våran ungdomsgård där dom kan hänga och fika,spela spel,umgås, vi har även ibland lekar och vittnesbörder, uppträdanden m.m. Det är väldigt mycket folk som är där med olika bakrunder, åldern på ungdomarna är mellan 14-20 som är där. Vi får verkligen se Gud verka där med mirakler och folk blir frälsta och rörda när vi talar om hur Jesus har påverkat våra liv.

Senast så talade några av oss på playset till ungdomarna om att vi från Bibelskolan hade varit i Etiopien där vi var med ett team som heter Mission in Focus och där arbetet var att nå ut med Evangeliet i byarna och att sista kvällen var det så mycket som ca 100 000 på ett möte, det var ett stort fält med en scen och det var vår bibelskole klass som sprang runt och bad för folk, där dom fick se Anden falla starkt över folk som blev frälsta,upprättade,helade-botade,Fick en Relation med Gud. Och då berättade dom enskilt hur dom fick se Gud manifestera sig och mirakler skedde och försökte berätta att det även kan ske här och nu i Sekulära landet Sverige. Så då frågade en av oss om någon var sjuk och ville att vi skulle be för dom, Då så var det en ung kille som har varit döv på ena örat och ville Tro på att det kunde ske och då när man lade handen och bad för honom så direkt så blev hans hörsel fullständig mitt på ungdomsgården framför ca 50 ungdomar som inte är troende. Hans reaktion var att han bara stog och var helt chockad och fattade inte vad som hade hänt men sade - Jag kan höra !, sen så efter det blev en ung tjej med jobbig bakrund frälst efter att varit på ungdomsgården i 2 års tid och två Ortodoxa killar blev Andefyllda !

I Markus 16:17-18 så står det:

"Tecken ska följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor. De skall ta ormar i händerna, och om de dricker något dödligt gift skall det inte skada dem. De skall lägga händerna på sjuka, och de skall bli friska."




http://www.cks.se/nyheter/2009/11/30/playset-%E2%80%93-en-plats-av-mirakler/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0