New age mässa dag 1

Vaknade pigg och glad idag med hunger för att förkunna evangelium med mina bröder Marcus, Paul och David. Karl blev dålig av någon anledning och kunde tyvärr inte vara med idag men skulle försöka hänga på imorgon. Vi möttes alla upp vid Solnahallen och började fixa ordning med material och Litteratur (Nya testamentet, guide till helande o.s.v.) Sedan när vi började ställa fram bord och planscher så började vi dela ut traktat och hade massvis med bra samtal med människor om Jesus och vad Guds ord säger, vi bad för olika personer såsom mediums, healers,vanliga besökare. Och fick se Gud röra vid dom vi bad för. 3 stycken tog emot Jesus som sin frälsare och 2 helanden, det första helandet var en kvinna i medelåldern som hade opererat knäet och där det inte hade blivit bra efter en operation, så vi bad för henne i Jesu namn att smärtan skulle lämna och omedelbart gensvara hon med ett förvånat ansikte och sade - Det blev ju bättre !, och vi frågade om det var någon smärta kvar och då sa hon att det var fortfarande lite stelt. Så vi frågade om vi fick be igen och att vi tror på en Gud som botar till 100%, och det gick hon med på så fortsatte vi i Jesu namn och hon sade då återigen - Det blev bra helt enkelt, och menade att hon var botad ! :)

Det andra miraklet Herren gjorde var när vi bad för en Healer som hade ont i axeln och hade svårt att röra på den, och berättade då att hon hade varit hos en annan Healer därinne som gjorde att hon blev typ värre och fick istället huvudvärk som låg och tryckte. Hon sa att hon såg när vi bad för kvinnan innan och fick då tro för att det kunde nog bli bättre och ville att vi skulle be för henne att bli av med sin smärta. Så vi tog då olja och smörjde hennes panna i Herrens namn ( Är någon bland eder sjuk, må han då kalla till sig församlingens äldste; och dessa må bedja över honom och i Herrens namn smörja honom med olja.

Och trons bön skall hjälpa den sjuke, och Herren skall låta honom stå upp igen; och om han har begått synder, skall detta bliva honom förlåtet.) Jak 5:14-15

och bad att trycket måste släppa i Jesu Kristi namn och att axeln skulle bli befriad och smärta därmed skulle gå. Hennes gensvar blev då - Det är ju borta, jag känner ingen smärta längre !

 

All Glory To GOD !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0