New age mässa dag 2

Idag så var jag och Marcus,David och Karl på plats för ännu en spännande dag på mässan. Vi körde på som vanligt med att dela ut lappar om kommande mirakelmöte i kyrkan och gav även ut gratis litteratur,biblar,guide till helande o.s.v. Det började lite segt eftersom det var morgon och därmed inte var så mycket besökare, men fick samtala ändå med lite Mediums och healers och schamaner omkring oss som tyckte vi var unga och frimodiga grabbar som vågade stå för vad vi tror på.

En man som var en Andlig guide gillade oss och han hade sitt utställ bakom oss, han sa

- Ni kommer göra Kristendomen populär, ni är unga och moderna grabbar som inte är rädda för att tala och be för folk.

Kort om dagen och lite vad som hände

Under denna dag så var det lagom med besökare ungefär som igår men skillnaden var att vi fick be för jättemånga och kan faktiskt inte komma ihåg allt och alla, men ska skriva om några som man kommer ihåg särskilt. Men det var säkert runt 50 stycken som vi alla 4 bad för sammanlagt, där faktiskt ALLA vi bad för kände något som var blandannat Gudsnärvaro,värme,frid,glädje även om inte alla blev fullständigt helade så kunde ändå många säga att det var skönt och behagligt. Vi bad väldigt mycket just för ryggproblem och axlar,

Skeptikern

vi bad för en ung tjej som jobbade med Herbalife (välmående,träning och hälsa.) och hon kom fram och sa

- Jag har hört att ni har bett för massa och att det händer saker, vad är det ni gör?

- Då svarade jag bara att det vi helt enkelt gör är att vi lägger händerna på folk och sen kommer Gud och rör vid personen.

Då så var hon lite skeptisk men gick med på att vi kunde få be en bön och hon berättade då att hon gick till en man som höll på med Elektromagnetism eller nåt sånt ..., Där hon skulle testa om han kunde hjälpa henne med hennes rygg för hon hade ibland problem med sin korsrygg och då så istället blev det värre och började känna att det blev som nånting tungt ett slags tryck mot hjärtat kom över henne som inte var behagligt alls. Så då kom jag tänka på innan att den kvinnan som jag skrev ett inlägg om mässan dag 1 från igår hade gått till en som håller på med något liknande och där hon kände tryck i huvudet och där vi då fick be bort det i Jesu namn och hon blev befriad. Men iallafall så fick vi be för henne som var skeptisk men ändå ville testa och när vi lade händerna på henne så kände hon nånting och sa att det var som om nånting som kom från mina fingrar och det tyckte hon var coolt, hon kände att det blev bättre och att trycket släppte. Så hon fick en upplevelse där hon började fundera på att Gud kanske faktiskt existerar och ville möta henne.

Seminarium

Jag och Marcus hade ett seminarium på morgonen där vi skulle tala om Den som söker han finner kl 11:45 där det inte kom någon förrän ca kl 12 och då var det 2 personer som igentligen inte skulle in och lyssna men det var ju tur, för dom var de enda som kom dit (eftersom det var så få besökare på morgonen). En kvinna var en Vit häxa (wiccarörelsen se länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/Wicca) och hon berätta lite om sitt sökande och att hon fann det genom att läsa en bok om wicca och hon tyckte att hon kunde känna igen sig i det och därmed börja utöva. Den andra kvinnan höll på med energier och lite så, och vi började då tala enkelt om hur vi sökte och sedan fann Jesus och hur han förvandlade våra liv och undrade sedan om vi fick be för dom.

Och vi började då be för kvinnan som höll på med energier och hon hade problem med axlarna och vi bad om att Gud skulle röra henne och i Jesu namn bota henne, och omedelbart blev hon bra så hon !, när vi hade avslutat den bönen och hon var nöjd över sitt helande så grät den andra kvinnan som var en s.k vit häxa. Och vi kände bara Guds kärlek och nåd för henne så vi började be för att Gud skulle komma med kraft och röra henne verkligen och få uppleva Jesu kärlek, Marcus bara profeterade om att Gud har älskat henne med en evig kärlek och hon blev så rörd och bara grät mer. Sen fick vi kramar från dem båda och skulle fortsätta hålla kontakt genom Facebook.


Kristen medelålderskvinna
Sedan kom en medelålderskvinna förbi som var Kristen och som redan var på väg till en Gudstjänst men som gärna ville ha lite förbön och gärna helande för hennes nacke, där hon berättade att någon hade smällt till hennes huvud i barndomen och det hade suttit i med värk och grejer i huvud och nackområdet. Men vi bad då för helande  men tyckte ändå inte att det blev bättre så då fortsatte vi be och efter det så blev det bättre rörlighet men inte fullt ut.

3 unga tonåringar
Sedan bad vi för 3 tjejer som var mellan 13-17 år och dom hade varit med och jobbat på mässan med Peeling,vård. Dom har vi talat och vittnat för under mässans gång men där det var lite svårt för dom att tro på det som kan ske när Jesus rör vid någon. Men så i slutet på den här mässan så kom den ena fram och ville säga hejdå, så då kände jag bara att jag måste få be för henne så då sa hon - Aha är det för att jag typ är Ateist i mitt tänkande eller vad menar du? då så svarade jag - Nej absolut inte, ville bara välsigna och be för dig innan du drar. Då så gick hon med på det och då bad bara att Gud skulle uppenbara sig för henne och att hon skulle få känna av att Jesus är verklig o.s.v. Så efter bönen tackade hon och jag frågade - känner du nåt? då svara hon -Ja typ mer glädje ..., Under tiden vi stod där kom hennes två andra kompisar och skulle säga hejdå och dom var systrar och var också intresserade av lite bön så då bad vi alla Marcus,Karl och David. Då kände båda en värme och skön känsla och tyckte det var coolt, sen så ville dom ta foton med oss och ville även ha våran signatur på dom biblarna vi delade ut, haha ! :D


Flera andra liknande saker skedde där Gud rörde olika personer under bön. På slutet av mässan så gick vi runt till alla Mediums och spiritister o.s.v. och bad och välsignade dem och där många kände Frid och värme som Gud kom med :)

Gud är God och vi var mycket nöjda och glada över vad Gud gör och gjorde och har gjort under hela mässan igår och idag, det stärkte även vår egen Tro !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0