Riktig Jul är Jesusfirandet!

We don't celebrate christmas as a pagan day/We celebrate christmas as the invasion day/If Jesus never would have invaded in time and space/Then none of us would be saved today/Let's celebrate christmas !


Fader Vår

Säg inte Fader, om du inte kan vara barn
Säg inte vår, om du bara tänker på dig själv
Säg inte himmelen, om du endast längtar efter jordiska saker
Säg inte helgat blive ditt namn, om du hela tiden söker din egen ära
Säg inte komme ditt rike, om du hoppas att själv få lättare liv
Säg inte ske din vilja, om du inte kan tåla motgång
Bed inte om ditt dagliga bröd, om du inte vill dela det med de fattiga
Bed inte om skuldernas förlåtelse, om du bär agg mot släkt och grannar
Bed inte om ett liv utan frestelser, om du ständigt leker med dåliga ting
Bed inte om ett liv utan onska, om du inte söker efter det goda
Säg inte Amen, om du inte tar denna bön till digFrån:LettertoGod

Videoblogg?

Hej alla som läser denna blogg !

Vill bara säga att denna blogg är inte menad att vara för min skull utan för eran skull, jag startade den här bloggen för att kunna dela med mig om Tron på Jesus, inte för att tala om vad jag har gjort eller köpt för kläder osv, för mig är inte sånt viktigt, jag vill hellre tala om Jesus och upphöja Herren. Jag vill tala till dig som kanske är förvirrad eller och söker Gud men inte riktigt har förstått eller upplevt vad allt handlar om precis som jag kände innan. Därför frågar jag nu om ni tycker att det är lättare om jag videbloggar än skriver för på senaste tiden har jag tröttnat på att skriva, Det är enklare ibland att bara tala direkt från hjärtat. Kommentera gärna om ni tycker jag ska fortsätta videblogga och isånafall om vad?

Må Gud välsigna er rikligt !Glory !


1 Corinthians 13:4-8

Den enda Sanna kärleken är Gud och han är källan till ALL kärlek !

Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It does not dishonor others, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails.

Muslim blir Kristen

Väldigt bra program som talar om det övernaturliga som sker för dom som tror på Herren, här är ett otroligt vittnesbörd från en föredetta Muslim från Egypten som blev torterad pga av sin omvändelse!

(Den fortsätter i 3 delar, se vidare på youtube)


KoranKoder

Denna video handlar om Koderna som finns i koranen som sägs vara mystiska, och ingen har kunnat knäcka koden ännu i denna tidsålder, Men här ser vi vad Koden avslöjar något som Islam inte tror på (Jesus och Gud är en!)

RSS 2.0