Han är Herden

Jesus: "Amen, amen säger jag er: Jag är dörren till fåren. 8Alla som har kommit före mig är tjuvar och rövare, men fåren har inte lyssnat till dem. 9Jag är dörren. Den som går in genom mig skall bli frälst, och han skall gå in och gå ut och finna bete. 10Tjuven kommer bara för att stjäla, slakta och döda. Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd.
11Jag är den gode herden. Den gode herden ger sitt liv för fåren. 12Den som är lejd och inte är en herde med egna får, han överger fåren och flyr, när han ser vargen komma. Och vargen river dem och skingrar hjorden. 13Den som är lejd bryr sig inte om fåren. 14Jag är den gode herden, och jag känner mina får, och mina får känner mig, 15liksom Fadern känner mig och jag känner Fadern, och jag ger mitt liv för fåren. Johannes 10:7-15


Kommentarer
Postat av: Ellen

Vilken vacker text:) och vilken vacker Blogg:)

jag gillar verkligen jesubilden som du har på headen

2010-02-23 @ 15:48:47
URL: http://bibelaventyr.blogspot.com
Postat av: Júlia

trivs du bra där? Har du välsignats med tungotal?



Skriv gärna en kommentar i mitt senaste inlägg om hbt, sitter och funderar på sexualitet och tro, skulle gärna höra andras funderingar eller åsikter.

2010-02-24 @ 16:08:27
URL: http://tankesmedja.blogg.se/
Postat av: Julia

men man kan ju bli andedöpt utan att tala i tungor.



I alla fall, angående hbt frågan, tack så mycket för att du svarade, men jag förstår inte vad du menar med kärleken - får likakönade inte ens älska varandra?

2010-02-24 @ 22:00:09
URL: http://tankesmedja.blogg.se/
Postat av: Maria

Han känner sina får och han har gett sitt liv för oss. Det är stort att veta detta, därför får vi ta vårt kall på allvar och tala evangelium...Hälsn Maria

2010-03-05 @ 00:25:39
URL: http://www.jesuslever.eu/gospel/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0