Bättre att ge än att få?

Jesus nämnde karma i bibeln. han sa: "så som man sår får man skörda"


Jag har funderat lite och tänkt på att livet består för det mesta av att man umgås med familj och vänner, sen olika saker man gör och testar som festa,dricka,röka och snusa.

Det är i princip allt man gör, vad mer?

Okej man kan resa och upptäcka världen och vara med om olika äventyr och utflykter.

Men i slutändan, kommer det alltid fattas nånting som ett tomrum som behöver fyllas ...

Vi alla människor behöver en tro på Gud och uppleva allt han har för oss och inse att Kärleken är meningen med livet, ATT ÄLSKA SIN NÄSTA.

Jesus menade att du ska älska din granne som dig själv, för att mänskligheten är som ett träd och vi är grenarna, och vi är alla delar av samma träd.

Jag säger inte att jag är perfekt eller så men om man tänker efter så mår man bättre av att Ge istället än att få. Man mår ju faktiskt bättre av att få nån annan må bra här är ett exempel.

När exempel din vän eller mor fyller år, så går du och köper en present som du tror den gillar när du sedan har slagit in den och gjort den prydlig och tar fram den så ger du den till din Han/Henne, personen öppnar och blir oerhört glad över sin present oavsett vad det än var han/hon fick, men huvudsaken är att du gav den personen nånting som ett bevis på att du bryr dig om honom/henne och du blir sedan själv mycket gladare över att han/hon är glad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0