VeriChipet

Storebrorssamhället växer - det Bibeln förutsagt inträffar

Det antikristliga systemet som påbörjats kommer att fortsätta. Snart kan vi glömma allt vad personlig integritet heter.

16Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 
Uppenbarelseboken 13:16,17

Ny fluga i Spanien?
Diskoteket Baja Beach Club i Barcelona låter sina VIP-gäster identifiera sig samt betala förtäring med ett mikrochip (RFID-chip) som de får placerat under huden. Chipet är av glas och är inte större än ett riskorn.

De behöver varken id-kort, kontokort eller kontanter för att komma in och vistas på diskotekets VIP-avdelning.

Diskoteket har fått hjälp av Applied Digital Solutions, ett företag som specialiserar sig på implanterbara mikrochip och detta chip kallas VeriChip. Det fungerar på så sätt att när chipet aktiveras av en skanner så avger chipet radiofrekvenssignaler till skannern som då tar emot information från en databas.

Chipet placeras enkelt under huden med en spruta och ingreppet tar bara några minuter. Diskoteket Baja Beach Clubs ägare säger att det blivit en succé och faller speciellt unga människor i smaken eftersom "de flesta nu för tiden har piercing, tatueringar och silikoninplantat". Ingreppet kostar 125€ och sedan kan man ha användning av chipet även på andra inrättningar som nyttjar denna teknologi, säger han.

Antikrist
Antikrists framträdande genom maktövertagande i hela världen underlättas av att människor vill slippa den myckna brottsligheten, inte minst terrorismen. Man ser chipen som ett möjligt vapen i kampen mot brottsligheten. Med chipen kan man ha total kontroll över människor.


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej, det är verkligen fruktansvärt det som börjar att ske, men vi kan inte vänta oss något annat. Det som är så hemskt är att människor tror att detta är bra. De ser inte det planerade kontrollsamhället eller vet vad som står i bibeln. Vi troende tar upp detta ständigt....Be för Sverige....

/Maria

2010-02-15 @ 00:40:27
URL: http://www.jesuslever.eu/gospel/
Postat av: Erica

Bra att du skriver om det här! Det är viktigt att människor får höra ett bibliskt perspektiv på det!



God bless! ♥

2010-02-17 @ 14:35:13
URL: http://faithhopelove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0